Välkommen till spela fotboll med kompisarna. Vi välkomnar alla barn och ungdomar till vår fotbollsverksamhet. Framförallt handlar fotboll om glädje och gemenskap. Vi vill ge alla barn en meningsfull fritid och vår målsättning är att nå ut till minst 60% av alla barn och unga i Valla.

6-7 ÅR (FÖDDA 2014 & 2015)

Vi tränar varje söndag kl. 17:00-18:00
Gruppen tränar för att spela sammandrag 3 mot 3

Ansvariga ledare: Simon och David

8-9 ÅR (FÖDDA 2012 & 2013)

Vi tränar varje onsdag & söndag kl. 17:00-18:30
Gruppen tränar för att spela sammandrag 5 mot 5

Ansvariga ledare: Fredrik, Robert, Andreas och Jonas

10-12 ÅR (FÖDDA 2009, 2010 & 2011)

Vi tränar varje måndag, onsdag & söndag kl. 17:00-18:30
Gruppen tränar för seriespel 7 mot 7

Ansvariga ledare: Mathias och Sara

- ÖVRIG INFORMATION -

All träning sker utomhus, i regel på naturgräs. Träning i aktivitetsparken kan förekomma. Benskydd är ett krav.

Vi erbjuder alla spelare att prova på gratis vid 3 tillfällen, sedan krävs ett aktivt medlemskap á 150 kr/år.

Ingen anmälan krävs, men vi uppskattar om ni registrerar er innan genom att fylla i formuläret på laget.se

FAMILJESKOJ
(FÖR BARN SOM INTE BÖRJAT 1A KLASS)

Startar upp när aktivitetsparken finns tillgänglig.

Ett annorlunda upplägg där barn tillsammans med föräldrar träffas och umgås tillsammans med andra barn och föräldrar. Vi avsätter tiden, och ni står för aktiviteterna. Föreningsrepresentanter kommer att finnas på plats.

Önskar du vara med i projektgruppen Familjeskoj är du mer än välkommen att kontakta oss! Se adress längst ner på sidan.